Bybilen

En introduksjon til bildeling

Uten bilen hadde nok de færreste av oss overlevd lenge i dag. Bilen er rett og slett et verktøy som mange av oss har blitt helt avhengige av. Likevel lever enkelte faktisk uten den. Det kan være på grunn av økonomien, men i Norge handler det også ofte om den praktiske bruken. Bor en for eksempel i en storby som Trondheim, er det sjeldent at en trenger bil. Her kan det være noe problematisk å ha bil, ettersom her oppstår nok spørsmålet ganske så ofte for bileierne om hvor de skal ha bilen parkert.

Derfor velger mange, da kanskje spesielt yngre som bor i leiligheter midt i sentrum, å ikke skaffe seg bil. Det kan være smart med tanke på at en ikke trenger å bekymre seg for en slik dyr investering, betale bensin og reparasjon og som nevnt finne en plass å parkere bilen hele tiden. Da er rett og slett kollektivtransporten bedre for folk. Allikevel finnes det mange tilfeller hvor en faktisk trenger bil, og da er det surt å sitte der med lua i hånda. Det var nettopp derfor vi startet vår tjeneste for bildeling i Trondheim. Med denne tjenesten kan du låne en bil til mindre ærend og akkurat når du ønsker det.

Hva er egentlig bildeling?

Her på siden gir vi en god forklaring på hva det er vi holder på med og akkurat hva bildeling er for noe. Du kan også lese om hvordan du leier en bil hos oss, i tillegg til hvorfor det er gunstig for deg. Kort oppsummert handler det hele egentlig om det store bildet. Dersom du skal bo i Trondheim, så har du kollektivtransporten å stole på og ikke minst muligheten til å i verste fall gå. Men på enkelte dager skulle du kanskje ønske du hadde en bil, for da er du mer fleksibel. Med vår tjeneste kan du låne en bil for mindre tidsperioder.

I motsetning til vanlige lån av biler, som ofte koster skjorta og må vare over flere dager, lar vi folk låne biler ned til så korte perioder som bare en times tid. På denne måten åpnes mulighetene for at en kan leve livet uten bil, helt til en rett og slett bare trenger en der og da. På samme måte som det ikke er nødvendig å ha andre ting tilgjengelig hele tiden, trenger en ikke alltid bil. Hva med å bare leie den bilen du ønsker når du trenger den, for så å slippe å tenke på den når det er dags for EU-kontroll eller ferdig med den? Dette kan virkelig være en god løsning i storbyen, så du bør definitivt ta en titt på denne tjenesten.

Hvordan virker det?

Det høres kanskje ut som en komplisert idé, men det er det langt i fra. Bildeling handler rett og slett om at en bil som ikke er i bruk i byen kan brukes av deg. Du får nøklene, setter deg i bilen, og benytter deg av den til du er ferdig. Når du er ferdig, leveres bilen enkelt og greit tilbake og du betaler for leien. Under turen står du ansvarlig for risiko, men dette vil altså være en minimal kostnad sammenlignet med forsikring og risiko ved å ha sin egen bil. Og den kostnaden kan ta drepen på hvem som helst der ute i det ganske land.

Det er med andre ord ingen tvil om at denne prosessen er ganske så enkel. I tillegg får du god hjelp av oss dersom du skulle ha noen spørsmål. Selv om tjenesten kanskje ikke har vært kjent for deg tidligere, så er vi her for å gjøre deg bekjent med en av fremtidens mest spennende tjenester.

Oppsummering

På denne siden har vi uten tvil en fantastisk løsning for deg. Bildeling lar deg unngå kostnadene ved bilkjøp, men samtidig nyte et liv hvor du kan kjøre bil akkurat når du ønsker. Det er kostnadsfritt og praktisk, og absolutt en mulighet du bør se nærmere på dersom du bor i Trondheim. Vi er her for deg dersom det skulle være noen spørsmål, og vi inviterer deg til å ta en nærmere titt på vår side!