Pris på bilservice

Lasingoo.no – gjør det enkelt å finne verkstedenes pris på bilservice

Med bookingtjenesten til Lasingoo.no kan du spare mye penger ved å sammenligne flere verksteder på blant annet pris, beliggenhet og tilgjengelighet. Ved å få denne oversikten i din nettleser, kan du ta avgjørelsen med god og nyttig informasjon om hvert enkelt verksted.

 

Er det penger å spare?

På Lasingoo.no kan du enkelt få oversikt over hvilke verksteder som er aktuelle for deg når du må fikse på bilen din, og få en fast pris på bilservice eller EU-kontroll. Ved å enkelt legge inn registreringsnummer og kjørelengde, samt den tjenesten du ønsker utført, vil du få opp alle verksteder i ditt geografiske område som utfører den valgte tjenesten. Her vil det komme opp informasjon om avstand til verkstedet, og når de har neste ledige time, og sist, men absolutt ikke minst, til hvilken pris de utfører tjenesten.

Her kan du virkelig begynne å spare penger og avhengig av hva du trenger å få gjort med bilen, kan det være snakk om virkelig store penger. Det er ofte store variasjoner fra verksted til verksted når det kommer til priser på samme tjeneste. Ja, det kan til og med være vesentlig forskjell på den prisen du ble forespeilet ved inngåelse av timeavtale og den faktiske prisen du får servert når bilen skal hentes. Med Lasingoos tjeneste er du sikret en fast, lav pris som tilbys av verkstedet før du bestiller time!

Prisen du får tilbudt via Lasingoo.no er bindende for verkstedene, og så lenge du ikke har bestilt ekstra tjenester er det kun det du skal betale verkstedet.

 

En enkel prosess

For å finne ditt favorittverksted må du som nevnt skrive inn registreringsnummer og kjørelengde, i tillegg til å velge ønsket tjeneste. Du kan velge opp til tre tjenester i samme søk på Lasingoo.no. Verkstedene som kommer opp er valgt ut med disse preferansene, samt din geografiske plassering. Dette kan du enten la Lasingoo.no finne selv, ved å tillate dette via nettleseren, eller selv taste inn adresseinformasjon i feltet på siden.

Når listen er generert kan du i ro og mak bla gjennom denne, sammenligne priser og velge det verkstedet du føler gir deg det beste tilbudet. Det er mulig å sortere etter kjedetilhørighet, tilleggstjenester, avstand og rating, så det er virkelig mulig å sile ut de verkstedene du ikke ønsker å bruke.

Etter å ha funnet ditt ønskede verksted går du videre til bestilling, hvor du vil få opp en kalender som viser deg det aktuelle verkstedets ledige tid, samt informasjon om åpningstider og annen nyttig og relevant informasjon fra verkstedet. Når tidspunkt er valgt går du videre til neste side, hvor kontaktinformasjon fylles ut, bestilling bekreftes og sendes – og det er det! Så enkelt er det altså å finne det rimeligste verkstedet i ditt område med Lasingoo.no.

 

Lasingoo er der for deg

Lasingoo jobber alltid med å utvikle og forbedre sine tjenester ved å stadig inkludere flere verksteder. For at tjenesten alltid skal gi deg, brukeren, det beste tilbudet er dette en uavhengig nettside og alle verksteder, både uavhengige og kjedetilknyttede, blir lagt til fortløpende. I skrivende stund er over 1000 verksteder tilgjengelig for sammenligning av pris, og dette tallet stiger fortløpende.

For ytterligere trygghet for deg har du lett tilgang til mer info om hvert eneste verksted, og ved å trykke på knappen “Mer info” under navnet vil du kunne lese gjennom alle tilbakemeldingene som er gitt til det aktuelle stedet. Her vil du få muligheten til å gjøre deg opp en mening basert på andres opplevelser, og med det bli enda tryggere på at det valget du tar er det riktige.

Det er mye å spare på å velge verksted gjennom Lasingoo.no. Du sparer penger ved å velge det rimeligste verkstedet, du sparer tid på å slippe å lete fram hvert enkelt verksted på egenhånd og du sparer deg for diskusjoner og krangling på pris, da denne er gitt på forhånd med forpliktelser ved bestilling av avtale.

La Lasingoo hjelpe deg med noe av det vi bileiere gruer oss mest til, nemlig å finne og bestille time til bilen. Med denne tjenesten blir det lekende lett, og tiden og pengene spart kan brukes til det det egentlig er ment for – å nyte livet!